æææææ!

Jaaada, jeg tenkte jeg skulle se litt gossip girl siden det aldri er noe å se på tv'en, men etter å ha vert innom 1000 sider og ingenting funket på min data, så poppet det opp virus alle veier. DET ER SÅ TYPPIIISK!!!! Heldigvis ville pappa hjelpe meg, så nå er min kjære pc frisk igjenn. Den trengte bare litt medisin :)) Det er jo sene natten for meg som sitter våken alene nå som resten av huset sover, men jeg kan jo ikke å legge meg. Det eneste jeg tenker er... "Jeg har fri i morgen, ikke legg deg", men det jeg glemmer er at Matheo hopper i sengen og vil stå opp i 7 tiden. I morgen har jeg en date med søsteren min og tantebarna mine. Gleder meg kjempe mye til og se dem alle sammen. Er ikke så ofte vi får treffes siden det er mye jobbing på oss begge, så når det først hender så er det en glede på jord! :)

I det siste har jeg spist og spist og spist, sjønner ikke hva som skjer med kroppen min. Hvor eeer du metthetsfølelse??? Får flashback på og se sånn ut:Skjønner fortsatt ikke hvordan det var plass til en liten gutt på 4250g og 54cm. Jeg er da ikke såååå stor, men det var verdt den store magen :)


Fineste resultaten etter 9 mnd. Der var gullet bare 1 dag gammel! verdens fineste <3

 

 

Nå må jeg ta natt, og legge meg sammen med lykketrollet mitt som sover så søtt.

 

 

 

God natt :)

 

- Carina

2 kommentarer

LITT av en kul, men veldig flaks at du ikke la på deg noe på resten av kroppen da! :) Jeg legger på meg over alt jeg, huff :p Når jeg gikk med Celine kunne man nesten trodd at jeg var gravid i trynet istedenfor magen, og det blir vel slik denne gangen også...

Var han virkelig så stor når han kom? :O Jeg synes alt over 3,5 kg og 50 cm høres helt gigantisk ut, men det er kanskje fordi min bare var 1,8 og 44 cm - så det er liksom det jeg er "vandt med" :P Nyyydelig var, og er, han iallfall :)

carinalodoen

05.feb.2011 kl.02:25

SILJE HELÉN: jaa.. han var virkelig diiger! men jeg var veldig glad for han var så stor som han var når han kom ut. Han var jo fortsatt kjeeempe liten. Turte nesten ikke å løfte på han, var så redd han skulle bli skadet! Andreas måtte ta seg av det meste den første dagen :) hehe..

Skriv en ny kommentar

carinalodoen

carinalodoen

20, Ålesund

20år, Mamma til lille Matheo og jobber på BIKBOK i Ålesund :)

Kategorier

Arkiv

hits